Ryba maślana wędzona na gorąco - filet - 300 - 400 g
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 34,90 zł Jeżeli produkt jest sprzedawany krócej niż 30 dni, wyświetlana jest najniższa cena od momentu, kiedy produkt pojawił się w sprzedaży.





Szybka dostawa chłodnią lub chłodzona wysyłka kurierska.
Ryby wędzimy i marynujemy od 30 lat na bazie tradycyjnych receptur. Znamy się na tym!
Wszystkie ryby przygotowujemy na Twoje zamówienie. Tak świeżych ryb nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
Opis produktu
Ryba maślana - filet wędzony na gorąco 200-250g.
Spróbuj fileta z ryby maślanej - mięso zostało pozbawione ości. Filet jest gotowy do zjedzenia - możesz więc łatwo wykorzystać go do pasty rybnej lub jako szybki posiłek.
- Wędzone w 100% naturalnie - bez konserwantów, bez barwników, bez chemii.
- Filety przygotowane z najlepszej jakości ryby.
- Dzięki naturalnemu wędzeniu ryba zyskuje charakterystyczny, delikatnie dymny smak.
Dlaczego warto jeść rybę maślaną?
Ryba maślana charakteryzuje się wysoką zawartością niacyny – witaminy z grupy B. Niacyna przyczynia się do regulacji poziomu cholesterolu. Jest również niezbędna do prawidłowego funkcjonowania mózgu i obwodowego układu nerwowego.
Jak podawać wędzone filety z ryby maślanej?
Filety z ryby maślanej charakteryzują się delikatnie tłustym i soczystym mięsem. Doskonałe, jako danie na każdy posiłek - na kanapkę, do makaronu, pasty, lub jako samodzielne danie na zdrową kolację.Dowiedz się więcej
Rodzaj: ryba wędzona, filet.Waga: 200-250g (waga może wahać się +/-10g)
Cena za porcję podaną w opisie.
Smak i struktura - czego możesz się spodziewać?
Ryba maślana wędzona na gorąco ma charakterystyczny rybny smak o dość tłustej konsystencji. Kremowa i delikatna struktura mięsa.Gwarancja jakości
Ryby wędzone naturalnie w piecach opalanych drewnem bukowo-olchowym. Przez wiele lat pracowaliśmy na to, aby znaleźć najlepszych dostawców surowców.Przechowywanie
Termin przydatności do spożycia:6 dni od dostawy.
Jak przechowywać rybę?
W lodówce w temp. od 0°C do +6°C
Ryba zapakowana próżniowo, aby dłużej pozostała soczysta.
Skąd pochodzi ryba?
Pochodzenie: łowione w morzu, obszar połowu:Ocean Indyjski Wsch., FAO57, Indonezja
Świeżo wędzona z naszej rodzinnej przetwórni.
Skład produktu
Skład: filet z ryby maślanej (Eskolar), sól.Wartości odżywcze 100g
Wartość energetyczna: 1077kJ / 257kcalTłuszcz:20,0 g
w tym nasycone kwasy tł.: 0,2g
Węglowodany: 0g
w tym cukry: 0g
Białko: 18,0g
Sól: 1-3g