Zawijańce z łososia z pieczarkami





Szybka dostawa chłodnią lub chłodzona wysyłka kurierska.
Ryby wędzimy i marynujemy od 30 lat na bazie tradycyjnych receptur. Znamy się na tym!
Wszystkie ryby przygotowujemy na Twoje zamówienie. Tak świeżych ryb nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
Opis produktu
Rzemieślnicza jakość - ręcznie przygotowane zawijańce z łososia z farszem pieczarkowym.
- Łososiowe roladki z nadzieniem z pieczarkami.
- Nowy pomysł na danie rybne.
- Wszystkie zawijańce przygotowujemy ręcznie, tradycyjnymi metodami.
Dlaczego warto jeść zawijańce z łososia?
Najpierw przygotowujemy mięso - z plastra mięsa z łososia, który powstaje podczas filetowania ryby (zawiera on więcej cennych kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6.). Jest to tłustsza część ryby, która idealnie sprawdza się do przygotowania tego dania. Następnie formujemy roladki i wypełniamy je farszem pieczarkowym.Tak przygotowane rybne zrazy wędzimy na gorąco. Oczywiście jest to wędzenie naturalne, bez chemii i konserwantów. Ryby wędzone są dymem olchowo-bukowym. Nadaje on rybom charakterystyczny smak i aromat.
Jak podawać zawijańce z łososia?
W każdym opakowaniu znajdziesz dwie sztuki zawijańców - idealne na lunch, obiad i kolację. Sprawdzi się jako szybka przekąska. Możesz serwować je na zimno i na gorąco - wystarczy podgrzać je przez krótką chwilę.Zawijańce pakujemy próżniowo, aby dłużej zatrzymały smak i aromat.
W każdym opakowaniu znajdziesz dwie sztuki zawijańców.
Dowiedz się więcej
Rodzaj: ryba wędzona, zawijańce.Waga: 270g (waga może wahać się +/-10g)
W opakowaniu 2 sztuki.
Smak i struktura - czego możesz się spodziewać?
Soczyste, wędzone mięso z łososia ze szpinakowym farszem w środku. Tłustsze niż filet i bardzo aromatyczne.Gwarancja jakości
Ryby przygotowujemy od ponad 30 lat. Przez trzy dekady pracowaliśmy na to, aby znaleźć najlepszych dostawców i najpyszniejsze ryby, które wędzimy i marynujemy w naszej przetwórni.Przechowywanie
Termin przydatności do spożycia:6 dni od dostawy.
Jak przechowywać rybę?
W lodówce w temp. od 0°C do +6°C
Ryba zapakowana próżniowo, aby dłużej pozostała soczysta.
Skąd pochodzi ryba?
Pochodzenie: akwakultura norweska.Świeżo wędzona z naszej rodzinnej przetwórni.
Skład produktu
Skład: mięso z łososia (Salmo salar), sólfarsz pieczarkowy.
Wartości odżywcze 100g
Wartość energetyczna: kJ / kcalTłuszcz: g
w tym nasycone kwasy tł.: g
Węglowodany: g
w tym cukry: g
Białko: g
Sól: g