Filety śledziowe marynowane z żurawiną 250g
Szybka dostawa chłodnią lub chłodzona wysyłka kurierska.
Ryby wędzimy i marynujemy od 30 lat na bazie tradycyjnych receptur. Znamy się na tym!
Wszystkie ryby przygotowujemy na Twoje zamówienie. Tak świeżych ryb nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
Opis produktu
Filety śledziowe (śledź dziko żyjący) marynowane według tradycyjnej receptury w zalewie z oleju z dodatkiem żurawiny i cebulki.
Rzemieślnicza jakość i ręczna produkcja.
Nie posiadamy linii produkcyjnych. Nasze śledzie marynujemy, jak dawniej w beczkach i ręcznie usuwamy z nich skórę, aby zaserwować Tobie produkt najwyższej jakości.Zamarynowane filety skrupulatnie układamy na tackę i szczelnie zamykamy.
Marynowane według naszej tradycyjnej receptury.
Marynowanie to nasz największy sekret. Odpowiednie proporcje marynaty i czas marynowania sprawiają, że nasze śledzie są idealnie zbalansowane w smaku.W 100% naturalne.
Do naszych przetworów ze śledzi wykorzystujemy wyłącznie ryby dziko żyjące. Dzięki temu nasze produkty są tak delikatne i zdrowe.Nie używamy benzoesanu sodu ani innych konserwantów. Wpływają one negatywnie na walory smakowe i strukturę ryby. Śledzie marynowane są tradycyjnie w occie, bez dodawania konserwantów, więc termin przydatności produktu jest krótszy - około 10-14 dni. Dla nas liczy się jednak przede wszystkim naturalność produktu i jesteśmy przekonani, że i tak pyszne śledzie szybko znikną z Twojej lodówki.
Dowiedz się więcej
Rodzaj: filety śledziowe marynowane.Waga: 220g
Cena za 1 sztukę - tacka.
Smak i struktura - czego możesz się spodziewać?
Tradycyjnie marynowane śledzie uzupełnione o cebulkę i żurawinę na przełamanie smaku.Gwarancja jakości
Ryby przygotowujemy od ponad 30 lat. Przez trzy dekady pracowaliśmy na to, aby znaleźć najlepszych dostawców i najpyszniejsze ryby, które wędzimy i marynujemy w naszej przetwórni.Przechowywanie
Termin przydatności do spożycia:10 dni od dostawy.
Jak przechowywać rybę?
W lodówce w temp. od 0°C do +6°C
Ryba zapakowana próżniowo,
aby dłużej pozostała soczysta.
Skąd pochodzi ryba?
Pochodzenie: dziko żyjące śledzie z Morza Północnego.Skład produktu
Skład: śledzie marynowane w occie w zalewie z olejuz dodatkiem żurawiny i cebulki, sól.
Wartości odżywcze 100g
Wartość energetyczna: kJ / kcalTłuszcz: g
w tym nasycone kwasy tł.: g
Węglowodany: g
w tym cukry: g
Białko: g
Sól: g