Łosoś - brzuszki szerokie 3+ wędzone 300g
Szybka dostawa chłodnią lub chłodzona wysyłka kurierska.
Ryby wędzimy i marynujemy od 30 lat na bazie tradycyjnych receptur. Znamy się na tym!
Wszystkie ryby przygotowujemy na Twoje zamówienie. Tak świeżych ryb nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
Opis produktu
Szerokie brzuszki z łososia 3-4 cm wędzone na gorąco.
- Brzuszki z łososia polecane są miłośnikom tłustych ryb.
- Uważane za najbardziej aromatyczną część łososia.
- Bardzo ładne kawałki - dużo mięsa - szerokie 3-4 cm.
Dlaczego warto jeść wędzone brzuszki z łososia?
Brzuszki łososiowe znajdują się w dolnej części fileta z łososia i są wyjątkowo smaczne. Ta część łososia jest soczysta, tłusta i dzięki temu pełna smaku!Ma również doskonałe wartości odżywcze, ponieważ zawiera zdrowe tłuszcze i kwasy omega-3. Absolutna konieczność w każdej kuchni!
Jak podawać brzuszki z łososia?
Z tak niesamowitym aromatem i głębią smaku zechcesz wykorzystać tą część ryby do makaronów, zup rybnych lub dań jednogarnkowych!Dostępne tylko limitowane ilości - złap je, póki możesz!
Dowiedz się więcej
Rodzaj: ryba wędzona, brzuszki.Waga: 300g (waga może wahać się +/-20g)
Cena za porcję podaną w opisie.
Smak i struktura - czego możesz się spodziewać?
Wędzone brzuszki z łososia są soczyste, tłuste i bardzo aromatyczne o intensywnym rybnym smaku.Gwarancja jakości
Przez wiele lat pracowaliśmy na to, aby znaleźć najlepszych dostawców surowców i zapewnić Państwu dostęp do najświeższych ryb i przetworów. Nasze ryby są naturalnie wędzone drewnem bukowo-olchowym, ryby marynowane i solone według tradycyjnej receptury, bez użycia konserwantów.
Przechowywanie
Termin przydatności do spożycia:6 dni od dostawy.
Jak przechowywać rybę?
W lodówce w temp. od 0°C do +6°C
Ryba zapakowana próżniowo, aby dłużej pozostała soczysta.
Skąd pochodzi ryba?
Pochodzenie: akwakultura norweska.Świeżo wędzona z naszej rodzinnej przetwórni.
Skład produktu
Skład: łosoś (Salmo salar), sól.Wartości odżywcze 100g
Wartość energetyczna: kJ / kcalTłuszcz: g
w tym nasycone kwasy tł.: g
Węglowodany: g
w tym cukry: g
Białko: g
Sól: g